Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire inedită pe vârful Marii Piramide din Ghiza. Imaginile au ajuns virale

Un bărbat care a zburat deasupra Marii Piramide din Giza a făcut o descoperire inedită. După cum arată imaginile pe care le-a surprins. La 130 de metri de la nivelul solului pe acest monument al lumii antice se afla un câine.

Un înregistrat de Alex Lang și repostat pe Instagram de aventurierul Marshall Mosher a fost vizionat a devenit viral în scrut timp. Imaginile surprins un câine care se află aproape de vârful piramidei, iar cei din jurul monumentului nu au habar cum s-a îmntâmplat asta. 

Lang zbura cu parapanta deasupra piramidei antice, cea mai mare din zonă când a observat animalul. Parapantistul participa la evenimentul de paramotor SkyOne Egypt Gate 6, care a avut loc în jurul piramidelor recent. 

Câinele a fost surprins în timp ce lătra la păsări din vârful piramidei, care are o vechime de aproximativ 3.800 de ani. Videoclipul a devenit rapid viral după ce Lang l-a distribuit pe Instagram pe 14 octombrie, spectatorii reacționând la clip pe mai multe platforme de socializare. Parapantistul a făcut zoom pe vârful piramidei pentru a arăta câinele, care a fost văzut hoinărind prin jur. 

Citește și
Marea Piramida din Giza
Structura misterioasă în formă de „L” care a fost descoperită de arheologi. Ce s-ar putea afla lângă Marea Piramidă din Giza

„Am văzut o mișcare, iar când m-am uitat mai atent, mi-am dat seama că era un câine care lătra și urmărea păsările din vârful piramidei”, a explicat bărbatul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult