Modifica setarile cookie
Toate categoriile

David Guetta, headliner la Untold 2022, a lansat o nouă piesă, în colaborare cu reprezentantul Marii Britanii la Eurovision

În 2022, francezul David Guetta continuă să-și surprindă fanii cu piesele lansate cu proiectul „Future Rave”, la care colaborează cu Morten ori cu producțiile proprii.

E un personaj legendar, un artist cu un talent incredibil, care are abilitatea de a lansa piese de succes atât mainstream, cât și underground. Și în 2022, David Guetta a fost headliner la festivalul Untold.

Francezul a fost extrem de entuziasmat de revederea cu fanii din România cărora le-a mulțumit pentru susținerea constantă și pentru că a rămas același public entuziast, care trăiește din plin bucuria de a dansa și a cânta.

Un superstar global, de fiecare dată face alegeri inspirate pentru noile colaborări. David Guetta a intrat în studio cu un producător extrem de talentat, Sigala, și reprezentantul Marii Britanii la Eurovision, Sam Ryder.

 

 

Intitulat „Living Without You”, acest dance-pop banger a fost lansat oficial pe 3 septembrie cu Ministry Of Sound și apare la câteva luni distanță de un mare succes de chart, ,,Crazy What Love Can Do” o combinație house-pop la care a lucrat cu două artiste britanice, Becky Hill, recompensată în 2022 cu un Brit Awards la categoria “Cea mai bună artistă dance”, și cu Ella Henderson.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult