Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dată afară din apartament după ce investise 15.000 de dolari în renovări. Ce făcea în casă

Charlotte Taillor, proprietara unui apartament din New York declarat drept „colectiv feminist”, este nevoită să se mute după ce vecinii au reclamat că de fapt ar conduce un bordel sado-masochist.

Taillor a investit din ianuarie şi până acum în jur de 15.000 de dolari în renovarea apartamentului din Brooklyn, dar este nevoită să se mute, în urma presiunilor unei vecine „cu convingeri religioase puternice”. Aceasta a acuzat-o că ar fi renovat de fapt pentru a amenaja un bordel sado-masochist şi nu un „colectiv feminist”, cum spune Taillor, citată de Gothamist.

Inspectorii nu au găsit-o acasă, dar mai mulţi vecini au reclamat că au văzut bărbaţi dezbrăcaţi şi accesorii BDSM şi că nu ştiu cum să le explice copiilor lor ce se întâmplă în apartament. Taillor susţine însă că în locuinţă nu aveau loc acte sexuale, ci doar „ateliere de auto-apărare”, în care bărbaţi dezbrăcaţi sunt ţinuţi în lanţuri.

Explicaţiile ei nu au fost însă suficiente, astfel că va fi nevoită să se mute, în ciuda sumei investite.

Citește și
ioana condea
Ioana, tânăra băgată în comă de un proxenet în Germania, a murit la spital

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult