Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată pensiunile și hotelurile pentru animale de companie din România. Serviciile oferite de acestea s-au diversificat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vara, și prietenii noștri necuvântători merg în vacanță, dar nu neapărat cu stăpânii. Este una dintre cele mai aglomerate perioade în hotelurile și pensiunile pentru caței și pisici, iar în timp serviciile oferite de acestea s-au diversificat.

Prietenii necuvântători sunt luați de acasă de un taxi special, iar dacă stăpânilor li se face dor de ei, pot să îi urmărească pe camerele video sau chiar să îi sune.

Năzdrăvanul din imagini este Rocky. Stă pentru a treia oară la acest hotel de lângă Timișoara, însă de fiecare dată inspectează curtea meticulos. Va petrece aici două săptămâni și va avea un program precis. Hrană de două ori pe zi, la ore fixe, tratament dacă e nevoie, și câte două sesiuni de joacă.

Fiecare musafir stă în țarcul său, doar cei care vin împreună rămân la un loc. La fel și pisicile. Dacă sunt docile, sunt lăsate să zburde pe-afară, o dată pe zi. Dacă nu, un îngrijitor le distrează în țarc.

Unele spații au camere video, iar stăpânii pot vedea ce fac prietenii lor. Serviciul vine cu un cost suplimentar.

Citește și
Ziua Pisicii
Ziua Internațională a pisicii 2023. Cele mai amuzante videoclipuri cu pisici

Ileana Neagu, reprezentantul hotelului de animale: „Avem o aplicație, prin codul QR, proprietarii au posibilitatea să acceseze acest cod QR și pot să vadă în timp real atât de pe telefon, cât și de pe tabletă”.

Unele hoteluri pentru animale au și serviciu de taxi. De pildă, Bonny și Bella vor ajunge singure, fără stăpâna lor, la cazare.

Emma Bray, stăpâna lui Bonny și Bella: „Avem zbor în curând și trebuie să-l prindem. Este foarte folositor să vină ei să îi ia”.

Sorin Stanciu, administratorul unui hotel de animale: „Este 100 de lei dus-întors, în județul Timiș, indiferent din ce localitate sau se poate plăti doar dusul sau doar întorsul”.

Pentru un cățel, cazarea costă între 60 și 120 de lei pe zi, în funcție de serviciile alese și de dimensiunea căsuței. Pentru o pisică, stăpânii plătesc între 35 și 60 de lei.

Mirela Sas, administrator hotel animale: „În perioada asta a anului, iunile - iulie, iunie - august, jumătatea lui septembrie, trebuie rezervare din timp. Unul vine, altul pleacă”.

Dar oricât de răsfățate ar fi animalele în aceste spații, întoarcerea stăpânilor le copleșește de fiecare dată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult