Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată noua ”cea mai frumoasă fetiță din lume”. Visează să devină fotbalistă

O fetiță din Marea Britanie a fost numită noua ”cea mai frumoasă fată din lume”, după ce mama sa a postat mai multe fotografii cu ea pe Instagram

Kya-Shae Walker, în vârstă de 8 ani, s-a născut la Londra, iar acum trăiește în Bristol cu mama sa și cu fratele ei. Fetița s-a înscris deja la o agenție de modeling și a fost numită ”cea mai frumoasă fată din lume”.

Vedeți în galeria foto a acestui articol mai multe imagini cu fetița!

Mai mult, Kya a reprezentat deja câteva branduri de renume. Mama sa, Claudia, i-a făcut fetiței un cont de Instagram, care are sute de urmăritori, potrivit The Sun

Mai mult, și bunica fetiței a fost model în tinerețe. ”Cred că ambele arată într-un mod deosebit și unic. Kya merge la o agenție de modeling încă de anul trecut, unde a obținut primul său loc de muncă. Îi place foarte mult, îi placă să fie în lumina reflectoarelor”, spune mama fetiței.

Citește și
Legătura dintre poza unui cunoscut model și un satelit prăbușit în curtea unei familii
Satelitul căzut din spațiu în grădina unui cuplu. Ce legătură ar avea cu un cunoscut model

Kya i-a spus deja mamei sale că atunci când va crește va vrea să facă o carieră din fotbal sau din modeling. ”Îi place foarte mult fotbalul, chiar este foarte pasionată. Iar de când a devenit model a început să aibă mai multă încredere în ea”, a mai spus Claudia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult