Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată modelul celebru cu sprâncenele „naturale”. A ajuns să primească mesaje macabre | GALERIE FOTO

Modelul Sophia Hadjipanteli este fondatoarea mișcării #UnibrowMovement, iar sprâncenele ei groase, lăsate să crească în mod natural, au inspirat oameni din întreaga lume.

Sophia Hadjipanteli a devenit celebră pentru că sfidează standardele de frumusețe, și are numeroși fani - dar și dușmani declarați pe rețelele de socializare. Ea a povestit că trolii îi vor moartea din cauza sprâncenelor ei unite, relatează publicația Daily Star.

Sophia Hadjipanteli, în vârstă de 26 de ani, primește zilnic comentarii vulgare. Vedeta din social media a fondat mișcarea #UnibrowMovement pentru a-i încuraja pe oameni să accepte lucruri despre ei înșiși pe care societatea le cere să nu le accepte.

Campania ei a generat o jumătate de milion de urmăritori pe Instagram -și a lucrat cu branduri precum Jean Paul Gaultier, Louboutin, Hugo Boss și Valentino, arată sursa citată.

Sophia, care locuiește la Londra, dar are origini americano-greco-cipriote a povestit cum se confruntă cu haterii.

Citește și
Pățania unei femei care a vrut să aibă sprâncene mai pronunțate
Pățania unei femei care a vrut să aibă sprâncene mai pronunțate

"Primesc comentarii de ură în fiecare zi. Nici măcar nu le mai țin evidența, pentru că eu cred că pur și simplu nu sunt obișnuiți să vadă pe cineva acceptând și etalând ceva ce ei cred că este neatractiv.

Cred că pe mulți troli îi deranjează să mă vadă făcând ceva ce ei nu ar putea face niciodată, din cauza modului în care sunt condiționați de o singură formă de frumusețe. Oamenii îmi spun să mor de atâtea ori online, ceea ce este trist. Totuși, în cele din urmă, dacă reușesc să arăt normalitatea cu ajutorul sprâncenelor unite, atunci sper că într-o zi generațiile viitoare nu vor mai primi critici la fel de dure ca și mine acum, pentru că va deveni ceva obișnuit”.

„Nu fac acest lucru pentru atenție; fac asta pentru că îmi place cum arată. Nu cred că este treaba nimănui să încerce să jignească pentru a mă face să îmi schimb înfățișarea. Obțin reacția inversă, și îi enervez și mai tare”, a adăugat ea.

Din păcate pentru troli, remarcile denigratoare au un impact minim asupra Sophiei, care a devenit "desensibilizată" de insulte, pentru că a fost hărțuită la școală. Nici măcar ea nu se aștepta ca mișcarea pe care a fondat-o să aibă atât de mult succes.

"Nu m-aș fi așteptat niciodată să ajungă la acest nivel, și sunt atât de mândră", a mai spus ea.

Părinții ei sunt, de asemenea, mândri că au venit în America pentru ca Sophia și fratele ei să aibă o viață mai bună decât au avut ei.

Acum au ocazia să își vadă fiica pe panourile publicitare din aeroporturi sau pe coperțile revistelor.

„Părinții mei m-au învățat întotdeauna să fi tu însuți, iar dacă ești o persoană bună și amabilă, acest lucru se va vedea în exterior. Le datorez totul părinților mei pentru că m-au învățat lucrurile pe care încerc să le arăt celorlalți, astăzi", a mai spus Sophia, explicând a fost inspirată de aceștia pentru a-și lăsa sprâncenele să crească natural.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult