Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reușit o fetiță cu dizabilități să fie model. „Nu s-a gândit că va ajunge până aici”

Maddison Sherwood a visat mereu să urmeze o carieră în modeling, dar nu și-a imaginat niciodată că va face asta, din cauza dizabilității pe care o are.

 

Fetița, în vârstă de 10 ani, din Anglia, trăiește încă de la doi ani într-un cărucior cu rotile. Mai mult, Maddison nu poate respira singură și trebuie să fie supravegheată în permanență, din cauza condiției sale medicale rare, care îi fectează mușchii și respirația.

În ciuda problemelor medicale, Maddison a semnat cu o agenție de modeling, specializată în probleme respiratorii.

„Din cauza problemelor medicale pe care le are, nu s-ar fi gândit niciodată că va ajunge până aici. Este ca un vis care a devenit realitate”, spune mama fetiței, Lidia Sherwood.

„Este frumoasă și carismatică și suntem convinși că se va descurca foarte bine. Suntem o agenție specializată, care reprezintă modele cu dizabilități și deficiențe vizibile”, a declarat un purtător de cuvânt al agenției cu care a semnat Maddison, potrivit Mirror

Citește și
china, carat in spate, prieten,
Un copil și-a cărat în spate prietenul cu dizabilități la școală timp de 6 ani

Mai mult, fetița este pasionată și de actorie, motiv pentru care a fost la o audiție, dar nu a ajuns până în finală. „Este o experiență de viață, care o face să înțeleagă că nu mereu poți obține chiar tot ce îți dorești”, mai spune mama fetei.

Vara trecută, Lidia a făcut un cont de YouTube pentru a arăta cum este viața fiicei sale și pentru a încuraja copiii care suferă de aceeași boală.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult