Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crosul caritabil ,,Aleargă-l pe Moș Crăciun” la Cluj-Napoca. Cine a fost vedeta serii

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost veselie mare sâmbătă seară în Parcul Central din Cluj-Napoca, unde tineri și seniori s-au luat la întrecere.

Concurenții au înfruntat gerul și au plătit fiecare o taxă de înscriere. Banii strânși vor face sărbătorile mai frumoase pentru copiii din familii fără posibilități.

Peste 200 de persoane s-au înscris la probele de alergare. Atmosfera şi mişcarea în aer liber i-au încântat pe concurenţi, aşa că s-au bucurat inclusiv cei care au ajuns mai târziu la finish.

„ A fost super! Deci este primul din viața mea și mi-a plăcut foarte mult. Da, sunt foarte fericită. Cea mai fericită!” spunea o concurentă.

La 66 de ani, Brad Grigore a fost veteranul acestui concurs, dar şi printre primii care au trecut linia de finish, după 10 kilometri. A descoperit acum șapte ani bucuria pe care ţi-o dă mişcarea în aer liber.

Grigore Brad:  „E...cum să vă zic? Infuzia de tinerețe. Unii au alergat după Moș Crăciun, cei mai mulți în fața lui. Ca motto al meu, dacă unul singur din sutele care mă văd alergând zice dacă moșul ăla poate, s-ar putea să pot și eu”

Pentru a se înscrie în cursă, concurenţii au plătit între 50 și 125 de lei, iar banii strânși vor merge către cazurile sociale.

Adina Mureșan – organizator: „Noi deja am redirecționat banii către un copil care învață foarte, foarte bine. 1500 de lei pe care îi vom dona acestui băieţel care este absolut deosebit”

Crosul caritabil ,,Aleargă-l pe Moș Crăciun” a devenit deja o tradiție în Cluj-Napoca. Este a şasea ediţie, iar interesul oamenilor pentru mișcare și sprijinirea semenilor crește de la an la, spun organizatorii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult