Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristina Demetrescu, despre Mercur retrograd în luna august. „Lucrurile trec dintr-o extremă în cealaltă”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cristina Demetrescu a vorbit despre ce ne aduc astrele vara aceasta pentru fiecare zodie în parte, din perspectiva lui Mercur retrograd care va avea loc între 5 și 28 august.

Până pe 15 august, mercur va fi retrograd în zodia fecioarei și despicăm prea mult firul patru, și mai avem câte ceva de lucru.

Merg cu retrograd în zodia fecioarei, până pe 15 august generează unele frici, adică ne împiedicăm cumva noi pe noi. Mai apar unele probleme de sănătate care au mai fost, dar asta nu este tot.

Lilith, Luna Neagră este în zodia balanței. Lucrurile trec dintr-o extremă în cealaltă și uite așa, vara este un pic agitată din punct de vedere sentimental, emoțional, cu multe drame și oameni care își promit lor înșiși că gata, s-a terminat cu dragostea. Trecem în extrema cealaltă, mergem către altele. Intră mercur în retrograd și fiind în zodia leu vor fi multe flirturi fără bază, fără temei.

Da, intențiile nu sunt foarte sănătoase, pentru că oamenii încearcă să își anestezieze suferințe personale și nu vor să treacă prin această lecție profundă a iubirii, a emoției, și uite așa atrag alte persoane în jocul lor, promit lucruri și nu se țin de cuvânt, deci multe gogoși împachetate vara asta în tot felul de hârtii creponate.

Citește și
Cristina demetrescu astrolog
Ce spune astrologul Cristina Demetrescu despre meciul România - Olanda de la EURO 2024

Vorbim de un mercur în leu, după care care trecem în fecioară, după care se întoarce în fecioară și apoi în leu. Deci aici este o e o întreagă saga, se leagă lucrurile cumva între ele.

Jupiter, planetele sociale una este în gemeni, cealaltă este în saturn și sunt foarte mulți oameni care au dispute între raționalul cu care se mint și credința care nu e pentru toată lumea ușor de înțeles.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult