Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristi Borcea s-a internat în spital, din cauza unor probleme cu inima

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cristi Borcea a ajuns din nou la Spitalul Floreasca din cauza problemelor de sănătate. Fostului finanțator de la Dinamo i s-a făcut rău în spitalul penitenciar Rahova, unde este închis după ultima condamnare.

Coincidență sau nu, Borcea trebuia să fie audiat marți ca martor la instanța supremă în dosarul fostului primar al sectorului 2, Neculai Onțanu.

Este stresat și are puseuri de tensiune! Asta afirmă cei care îi stau alături lui Cristi Borcea în penitenciarul spital Rahova. Luni seara, el a fost dus de urgență la spitalul Floreasca. Pe de altă parte, surse spitalicești afirmă că el avea programat deja un consult.

Deocamdată nu se știe dacă Cristi Borcea va rămâne internat și marți noaptea.

Cristian Borcea are de executat 7 ani şi 6 luni închisoare

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit, recent, că Borcea are de executat o condamnare de 7 ani şi 6 luni închisoare.

Citește și
Cristi Borcea
Cristi Borcea a solicitat Curții de Apel din București contopirea pedepselor

Borcea a primit 5 ani închisoare în dosarul retrocedărilor de terenuri, iar în dosarul transferurilor el are o condamnare de 6 ani şi 4 luni.

 

Mai trebuie spus că marți are loc o ședință de judecată în dosarul în care a fost citat să depună mărturie ca martor. În acest dosar au fost trimiși în judecată, printre alții, fostul primar al sectorului 2 Neculai Onțanu, dar și avocata Loredana Radu, care este și nepoata lui Gabriel Oprea. Procurorii DNA afirmă că, în urmă cu 12 ani, în urma unor demersuri privind retrocedarea unor terenuri în București, Onțanu ar fi primit mită 1500 de metri pătrați, terenuri care ar fi ajuns în părți la familia lui Gabriel Oprea.

 

În acest dosar, Curtea de Apel București a pronunțat deja o sentință în primă instanță, în care fostul edil al sectorului 2, denunțat de Cristi Borcea, a fost achitat, după ce judecătorul a aprceiat că, deși există suficiente motive să considere că faptele de corupție au fost dovedite, faptele nu mai pot fi pedepsite, deoarece a intervenit prescripția.

Așa s-a ajuns la ÎCCJ, unde procurorii afirmă că prescripția nu este valabilă, iar Onțanu susține că nu vrea să fie achitat în acest fel, în baza unei prescrieri, deoarece, susține el, fapta nu există.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult