Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă misterioasă în Colorado. Ce au descoperit polițiștii în congelatorul dintr-o casă recent vândută

Rămășițele umane au fost descoperite într-o casă din Grand Junction, Colorado. Nu au fost raportați răniți, potrivit poliției.

Autoritățile investighează o crimă misterioasă după ce un cap și mâini umane au fost găsite într-un congelator dintr-o casă recent vândută în Colorado, scrie ABC News.

Descoperirea a fost făcută pe 12 ianuarie la o reședință din Grand Junction. Polițiștii au răspuns la un apel pentru un „incident suspect” în jurul orei locale 14:30, au precizat autoritățile.

Oamenii care făceau curat în proprietatea proaspăt vândută au descoperit ceea ce credeau a fi rămășițe umane. Acestea au fost găsite într-un congelator. O autopsie efectuată de biroul legistului din Mesa County în această săptămână a confirmat că rămășițele erau un cap și mâini umane, au declarat polițiștii.

„În acest moment, nu avem alte răspunsuri definitive până când nu vor fi finalizate toate testele. Aceste tipuri de teste necesită o perioadă semnificativă de timp și, din nou, cerem răbdare din partea publicului pe măsură ce această investigație continuă. Sperăm să identificăm victima cât de curând și să rămânem în același timp respectuoși față de familia ei”, se arată într-un comunicat al poliției.

Citește și
Congelator
Copil de 6 ani, găsit mort într-un apartament. Tatăl său a încercat să se sinucidă după ce l-ar fi băgat în congelator

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat vineri pentru ABC News că investigația rămâne activă și că nu sunt publicate alte informații în acest moment.

Anchetatorii cred că este vorba de un incident izolat și că nu există nicio amenințare pentru comunitate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult