Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coșmarul trăit de un student din Deva după ce a apelat la o prostituată. Cum a decurs întâlnirea

Un student din Deva a avut parte de o experienţă extrem de neplăcută, după ce a apelat la serviciile unei prostituate de lux. Întâlnirea nu a fost aşa cum a sperat tânărul de 19 ani.

Băiatul, în vârstă de 19 ani, a fost condamnat în primă instanță pentru tâlhărie, după ce a lovit-o pe prostituată și i-a luat banii pe care tot el ii dăduse pentru sex, scrie presa locala.

Neînțelegerile au apărut în momentul în care femeia a dorit să scurteze întâlnirea pentru a ajunge la un alt client, potrivit newsar.ro.

„Inculpatul a fost deranjat de faptul că persoana vătămată nu şi-a respectat înţelegerea de a petrece împreună o oră, insistând să mai rămână împreună. Cu toate astea, cei doi au coborât în faţa blocului, iar persoana vătămată aştepta o maşină pentru a o conduce la Orăştie, timp în care inculpatul îi reproşa femeii că nu au stat mai mult timp împreună, deşi îi plătise tariful solicitat. Brusc, acesta i-a smuls poşeta din mână persoanei vătămate, ea a opus rezistenţă, iar în momentul deposedării, ceasul ei, aflat pe mâna dreaptă, s-a rupt şi a căzut pe asfalt. Pentru a-şi asigura scăparea, dar şi pentru a păstra poşeta, a lovit-o puternic cu piciorul în zona inghinală, persoana vătămată a căzut la pământ, apoi tânărul a urcat în autoturismul cu care venise şi a fugit înspre casa unde locuieşte împreună cu părinţii săi”, se arată în dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Deva.

Prejudiciul a fost recuperat, fiind achitat de părinții studentului. Tânărul a fost condamnat la doi ani de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Citește și
Prostituata
Drama unei femei nevoite să se prostitueze chiar și în ziua de Crăciun: „Ce să fac?”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult