Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Clipe emoționante la un adăpost pentru animale. Oamenii s-au mobilizat pentru un cățel

Uneori, bucuria se naște și din prea multă tristețe... Acesta poate fi mesajul unei povești emoționante de la un adăpost pentru animale din Washington.

Oamenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au alcătuit o listă a ultimelor dorințe pentru un cățeluș care suferă de o boală incurabilă.

Apoi, au avut grijă să aibă parte de mult răsfăț, în conformitate cu lista de dorințe.

Un adăpost pentru animale din Washington a făcut tot posibilul ca puținele zile care au mai rămas din viață acestui adorabil cățeluș să aibă o însemnătate aparte pentru el. Logan, micul ciobănesc german, care abia a împlinit 8 săptămâni de viață, s-a născut cu multe probleme grave la inimă.

Nu mai are mult de trăit - a fost verdictul, implacabil, al medicilor veterinari. Dar, orice viață, cât de scurtă ar fi, merită trăită până la capăt.

Citește și
pisica salvata
Operațiune spectaculoasă de salvare. Un motan a căzut de pe un baraj

Fundația non profit care deține adpostul de animale a lansat un apel pe rețelele de socailizare: ”Haideți să alcătuim împreună o lista a ultimelor dorințe pentru acest cățeluș și să-l ajutăm să se bucure de acestea”.

Așa că, potrivit listei, Logan a fost dus la plimbare pe plajă, a gustat burgeri și înghețată, s-a răsfățat într-un magazin de jucării.... și a primit cât mai multe îmbrățișări de la prietenii lui inimoși, care s-au mobilizat online.

Organizația speră că această revărsare de iubire și sentimente frumoase îi va inspiră și pe alții să contribuie, într-un fel sau altul, la ajutorarea animalelor în nevoie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult