Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este Asia Brown, cunoscută și drept „Boss Baby”. Fetița milionară care și-a lansat prima afacere la vârsta de un an

Asia Brown, cunoscută și drept Boss Baby, este, la vârsta de doi ani, directoarea propriei companii, care vinde produce de îngrijire a pielii și a părului organice.

Conform mamei sale, brand-ul pe care îl are fetiță, a vândut deja mai mult de 9.000 de produse de îngrijire, iar fanii sunt dornici să cumpere și mai mult, portivit The Sun.

Mama Asiei, Vera Sidika, a vorbit despre succesul fiicei sale din primii ani de viață.

„Este unul dintre cei mai tineri directori executivi din lume. Va fi milionară până la vârsta de cinci ani.Sunt atât de mândră”, a precizat mama fetiței.

Asia are deja peste 126.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram, unde mama sa împărtășește imagini uimitoare cu stilul de viață extravagant al micuței.

Citește și
Sebastian Dobrincu
Sebastian Dobrincu, tânărul român ajuns milionar în Silicon Valley: ”Nu mă cred vreun geniu”

Antreprenoriatul este, în mod clar, o moștenire de familie. Vera însăși este o femeie de afaceri multimilionară care conduce compania internațională de detoxifiere.

„Sunt un model plus-size și femeie de afaceri. Am vrut să arăt lumii unde te pot aduce munca și determinarea, încă de la o vârstă fragedă”, a mai precizat femeia.

Așa că, înainte ca Asia să împlinească un an, mama ei i-a pus bazele propriei sale afaceri, comercializând produse specializate pentru bebeluși, care să ajute la calmarea unor afecțiuni obișnuite, cum ar fi colicii sau eczemele.

Compania oferă acum mai mult de zece produse de înfrumusețare pentru copii, inclusiv șampoane, balsamuri și creme, și a vândut deja peste 9.000 de produse.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult