Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cheloo: ”O să cred în virusul vedetă, când morții vor fi adunați cu buldozerele”

Cheloo de la Paraziții a transmis un mesaj dur în care spune că nu va crede în coronavirus decât ”atunci când morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele”.

Cheloo consideră pandemia ”un asasinat administrativ al spiritului” și a precizat că nu va purta ”botniță”, pentru că se simte insultat de mască.

”Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă, În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe”, a scris Cheloo pe Facebook.

Artistul hip-hop l-a ironizat pe Raed Arafat și a scris că cei care se îmbolnăvesc ar putea fi nevoiți să își cumpere câte un apartament doar pentru izolare.

”Făcând parte din categoria celor care nu contează decât în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă, pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale. Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brână și alte alimente de bază din magazine. O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piață”, a promis Cheloo.

Citește și
Nelu Tataru, Raed Arafat
Ministrul Tătaru și Raed Arafat, detalii despre noul proiect de lege privind carantinarea

Cheloo crede că în spatele pandemiei se află interesele comerciale și nu este impresionat de numărul victimelor.

„O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele. Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie”, a adăudat artistul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult