Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cele mai ingenioase creații din piese de LEGO. Expoziția unică din Cluj-Napoca

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un eveniment unic în România s-a desfăşurat în acest weekend, la Cluj-Napoca, unde practicanţii jocului de LEGO s-au întrecut în cele mai ingenioase creaţii.

Organizatorii spun că evenimentul îşi propune să aducă mai multă culoare în vieţile oamenilor, mai ales după anul greu care tocmai a trecut.

Expoziţia Brikenburg a fost luată cu asalt încă de la primele ore ale dimineţii. Creaţiile, dintre cele mai diverse, au atras publicul ca un magnet - mai ales copii.

Băiat: "Cel mai mult îmi plac modelele tehnic, pentru că sunt maşini cu tot felul de funcţionalităţi şi cu motoraşe. Am mai construit şi unele dintre ele şi sunt tare tare încântat.”

După ce anul trecut toate evenimentele au fost anulate, organizatorii spun că expoziţia are acum o semnificaţie specială.

Citește și
Roboti
Roboții creați de elevii români care fac furori în străinătate. "Am luat locul doi mondial"

Sever Alicu, preşedintele Asociație Brikenburg: "Expoziţiile noastre au şi o zonă practică, unde se pot testa elementele lego, adică publicul poate să construiască mai departe.”

Cu imaginaţie şi multă răbdare, fani ai sistemului LEGO au realizat o adevărată lume în miniatură. Printre creaţiile lor se regăsesc căsuţe, maşini, trenuri, parcuri de distracţii şi chiar un recif de corali.

Chiar dacă numărul vizitatorilor a depăşit aşteptările, la eveniment au fost respectate câteva reguli stricte. Înăuntru aveau voie maxim 30 de persoane în acelaşi timp, iar masca de protecţie şi distanţarea socială au rămas obligatori.

Expoziţia pieselor LEGO poate fi vizitată şi duminică, iar intrarea este gratuită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult