Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce și-a cumpărat un bărbat după ce a câștigat peste un milion de euro la loto. „Sunt ca un copil într-un magazin de dulciuri”

Un șofer de taxi pensionar a făcut o achiziție semnificativă după ce a câștigat peste un milion de euro la loto, scrie Mirror.

Steve Glover, în vârstă de 73 de ani, a schimbat Devon cu Highlands of Scotland (Regatul Unit) după ce a dat lovitura anul trecut, câștigând la loto. El a cumpărat o proprietate de 32 de kilometri într-o regiune de care s-a îndrăgostit prima dată când avea sediul la RAF Leuchars. Și acum și-a achiziționat o mașină Bentley pentru a face o tură prin mediul rural.

„Conduceam pentru echipa de curse RAF Go-Kart în timpul petrecut la Leuchars, ai putea spune că RAF mi-a oferit cele două mari iubiri ale mele, Scoția și o fascinație pentru aproape orice care are motor. Și în timp ce RAF mi-a oferit un kart, câștigul la Loto mi-a oferit o adevărată flotă de vehicule, cred că preferatul meu este vechiul meu clasic, un Bentley R Turbo", a spus Steve.

Banii nu mai reprezintă o problemă pentru el după ce a câștigat peste un milion de euro.

„Pentru cineva ca mine, care a iubit întotdeauna orice are un motor, să fiu în această poziție minunată de a „juca” este un vis absolut – sunt ca un copil într-un magazin de dulciuri”, a mai mărturisit pensionarul.

Citește și
loterie loto
„Aruncă-l în coșul de gunoi”. Un bărbat din SUA a fost anunțat că a câștigat la loto, dar apoi a aflat că era o greșeală

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult