Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce reacții a stârnit o tânără după ce a promovat pe TikTok ”turul mahalalelor” în India. VIDEO

O tânără de 24 de ani din SUA a fost criticată pe rețelele sociale pentru că a promovat un „tur al mahalalelor” în timpul unei călătorii în India.

Tara Katims, un influencer din SUA care s-a mutat recent în Mexic, a postat un videoclip în care îi sfătuiește pe urmăritorii ei ce pot face timp de 72 de ore în Mumbai: un curs de Pilates, mers la club și la un curs de gătit, precum și un „tur al mahalalelor Dharavi”.

Tânăra a fost criticată de urmăritori pentru că a transformat „sărăcia” altor oameni în propriul „turism”, relatează Daily Mail.

„Am văzut această listă pe Airbnb pentru un tur oferit de un bărbat care, de fapt, locuia în mahalale. Turul te duce prin diferitele industrii din mahalale și poți vedea viața de zi cu zi acolo și ONG-urile și organizațiile care intră acolo pentru a încerca să ajute. Poți veni cu ușurință în India și să vezi doar părțile frumoase, dar realitatea este că așa trăiesc majoritatea oamenilor din Mumbai”, a povestit Tara.

„În loc să postezi un „tur al mahalalei”, poți promova o organizație caritabilă care să îi ajute”, „Chiar nu așa trăiesc „majoritatea” oamenilor din Mumbai. Aceasta este o mahala mare, însă doar o mică zonă din Mumbai”, „Înțeleg intenția din spatele acestui videoclip, dar numirea lui un tur la mahalale dă întregii idei un gust foarte amar” – au fost doar câteva dintre reacțiile oamenilor.

Citește și
Cum arată cea mai scumpă locuință din lume. Are 27 de etaje și garaj pentru 168 de mașini | GALERIE FOTO
Cum arată cea mai scumpă locuință din lume. Are 27 de etaje și garaj pentru 168 de mașini | GALERIE FOTO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult