Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce pedeapsă a primit un vrâncean care a violat o bătrână de 90 de ani oarbă și imobilizată la pat

Un bărbat a fost condamnat definitiv la 6 ani și 6 luni de închisoare după ce a violat o nonagenară oarbă și imobilizată la pat. Inițial, Judecătoria Focșani îl condamnase la 4 ani și 3 luni de închisoare.

Un bărbat din Vrancea care a violat o bătrână de 90 de ani oarbă și imobilizată la pat a fost condamnat definitiv la 6 ani și 6 luni de închisoare, scrie Monitorul de Vrancea. Decizia Curții de Apel Galați este definitivă.

Inițial, violatorul primise doar 4 ani și 3 luni de închisoare de la Judecătoria Focșani. Fapta a avut loc în mai 2023, când bărbatul a năvălit în casa unei femei și, profitând de vulnerabilitatea ei, a violat-o. Femeia avea 90 de ani, era oarbă și imobilizată la pat.

Pedeapsă blândă primită în primă instanță

Individul a fost trimis în judecată pentru viol și violare de domiciliu și a primit o pedeapsă blândă în primă instanță.

Procurorii au făcut recurs, iar Curtea de Apel Galați i-au majorat pedeapsa de la 4 ani și 3 luni la 6 ani și 6 luni, plus interdicția de a mai comunica sau a se apropia la mai puțin de 50 de metri de victimă.

Citește și
Samuel Theis
Actorul Samuel Theis din filmul premiat cu două Globuri de Aur "Anatomie d'une chute", acuzat de viol

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult