Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Câinele care adună gunoaie și pungi de plastic atunci când se joacă cu stăpânii lui

Un câine din Marea Britanie ajută la combaterea poluării, adunând gunoaie și pungi de plastic în timp ce se joacă cu stăpânii lui. 

Loli adună în fiecare zi suficiente resturi pentru a umple un sac întreg, spun fericiți stăpânii săi, potrivit Metro. De asemenea, cățelul adună gunoaiele și din mare, atunci când stăpânii săi îl iau pe barcă. Trish Brewster și Yan Balewicz povestesc cum câinele a început să-i imite, după ce i-a văzut cum strâng gunoaiele de pe plaja din apropierea locuinței lor.

Trish spune că a ales să publice povestea câinelui său pentru a motiva și alte persoane să ajute la colectarea gunoiului, pentru a salva planeta. „Loli se duce mereu pe plajă și se întoarce cu sticle de plastic, pentru ca noi să le luăm acasă și să le reciclăm. Acum că reciclăm mare parte din lucrurile pe care le găsim, este mult mai puțin gunoi în zona noastră. Loli este un câine inteligent și iubește să mă ajute atât pe mine, cât și pe Yan să strângem deșeurile”, a mai spus femeia. De când a început acțiunea, Trish a reciclat peste 1.000 de pungi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
roma, reciclare
Cum sunt recompensați italienii care reciclează: "E o măsură bună"

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult