Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce au pățit doi bărbați după ce au vândut de două ori un apartament din București care nu le aparținea

Doi bărbați din Constanța au fost condamnați la ani grei de închisoare după ce au vândut de două ori un apartament din București care nu le aparținea. Escrocii au încasat astfel 120.000 de euro.

Un bărbat a fost condamnat de Judecătoria Constanța la 6 ani de închisoare pentru complicitate la înșelăciune, iar complicele său la 2 ani, 4 luni și 1.179 de zile de închisoare pentru aceeași infracțiune, după ce au vândut de două ori un apartament din București care nu le aparținea, scrie Replica de Constanța.

Escrocheria a fost comisă pornind de la un buletin fals, prin care s-a obținut de la un notar o împuternicire de vânzare a apartamentului din Sectorul 3.

Au încasat 120.000 de euro în câteva zile, din vânzarea unui apartament care nu le aparținea

Ulterior, locuința a fost vândută pe 27 iulie 2020 cu 50.000 de euro unui bărbat, iar pe 6 august 2020 a fost vândută cu 70.000 de euro unui alt bărbat.

Cei doi escroci au încasat astfel în câteva zile 120.000 de euro din vânzarea de două ori a unui apartament care nu le aparținea.

Citește și
Aur
O femeie din Germania le-a predat aur de 50.000 de euro unor falși polițiști, care i-au spus că va fi jefuită de români

Pedeapsa atât de mare, respectiv de 6 ani, a fost aplicată întrucât infractorul se afla în stare de recidivă post executorie. Sentința Judecătoriei Constanța nu este însă definitivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult