Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a găsit un cuplu când s-a întors în camera de hotel. Personalul nu a vrut să anunțe poliția

Un cuplu din Irlanda, care era în vacanță în Miami, a descoperit în camera lor de hotel o femeie, care dormea în patul lor.

Potrivit declarațiilor, vacanța Ciarei și a iubitului ei a fost ruinată în momentul în care au găsit o altă persoană în camera lor de hotel, informează Mirror. „Am ajuns la hotel și am vrut să intrăm în camera, dar ușa era blocată. Am crezut initial că menajera a trântit-o prea tare. Iubitul meu a încercat să deschidă ușa. Mi-a zis că e cineva în patul nostru. Se auzea o fată care sforăia”, a povestit Ciara. „Am trezit-o într-un final și a plecat. Nu vreau să par răutăcioasă sau orice altceva, pentru că nu sunt acel gen de persoană, dar când m-am uitat la ceastă fată m-am gândit că ori consumase droguri, ori nu avea casă. Cu tot respectul pentru această fată, care este fără adăpost, dar ne-am imaginat multe lucruri”, a mai spus femeia.

Speriată că fata ar avea o armă, Ciara a mers la recepția hotelului. Personalul a refuzat să sune la poliție, însă cuplului i s-a oferit o altă cameră pentru restul șederii lor în Miami. De asemenea, Ciara a dat o declarație la poliție. „O înțelegem pe fată și îi înțelegem situația, dar aici e vorba de profesionalism. Dar noi nu am avut parte de așa ceva. Ne-am planificat următoarea vacanță și sperăm că vom avea o altă experiență”, a mai explicat aceasta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult