Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Câți bani a scos vara asta Mihai Trăistariu din turism. ”Vin și câte 9, dacă vor să stea la grămadă”

Mihai Trăistariu a câștigat vara aceasta circa 30.000 de euro din închirierea celor șase apartamente pe care le are în Mamaia. Cântărețul spune că vrea să-și cumpere acum un hotel, pentru că afacerea în forma actuală îi dă prea multă bătaie de cap.  

„Eu câștig după o vară cam 30.000 de euro, după ce plătesc salariile, taxe, impozite, gaz lumină, internet, toate cele, dar 10.000 de euro îi bag înapoi pentru reparații”, a spus Mihai Trăistariu pentru Replica de Constanța.

Cântărețul a avut însă și numeroase probleme cu cei care i-au închiriat apartamentele.

”Am fost și necăjit, pentru că am avut foarte multe stricăciuni. O mămică a închiriat, și am crezut că vine cu familia ei, dar mi-a trimis 5 tineri de 16 ani, care mi-au distrus tot. Nu mă gândeam că e așa nasol”, afirmă Trăistariu.

”E fain să ai o afacere, dar este multă bătaie de cap”

Citește și
mihai traistariu
Mihai Trăistariu, despre finala Eurovision: „România a dat zero Moldovei. Ei ne-au dat zero. Juriile ar trebui eliminate”

”Tot timpul reinvestești, e fain să ai o afacere, dar este multă bătaie de cap și de asta vreau să-mi fac un hotel. Ăsta e planul meu următor, să am un hotel și să scap de apartamentele acestea care sunt chinuitoare, mai mult investesc decât câștig”, a mai spus artistul.

Trăistariu afirmă că nu a impus nicio limită la numărul de persoane care se pot caza. ”Vin câte 5, 6, chiar și câte 7. Nu am nici o limită de persoane. Le-am dat și câte o saltea gonflabilă dacă vor să stea 9, să stea, dacă vor să stea la grămadă. Să fie civilizați și să lase cum au găsit, să nu strice nimic”, a concluzionat Trăistariu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult