Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Căsătorie în avion. Un pilot din Iaşi s-a însurat la bordul aeronavei pe care o pilotează. FOTO

Pilotul unei companii aeriene s-a căsătorit cu o ieşeancă în avion, cununia fiind oficiată la bordul aeronavei de un comandant.

Pilotul Valentin Ştirbăţ s-a căsătorit cu o ieşeancă, iar cel mai important moment din viaţa lor a dorit să îl petreacă pe platforma aeroportului, într-o aeronavă a companiei la care lucrează.

Pilotul este, la rândul său, ieşean, având o experienţă în aviaţie de şase ani, conform unei postări pe Facebook a Aeroportului Iași.

Invitații au fost primiți de echipajul Blue Air, și au urcat în aeronavă, iar întreaga ceremonie a fost surprinsă în imagini și de Aeroportul Iași.

„Valentin a visat ca acest moment să îl găsească exact în locul în care se dedică pasiunii pentru zbor, iar echipa Aeroportului Iași a fost încântată să îi îndeplinească această dorință. Bucuria noastră a fost dublată de faptul că am reușit să susținem pentru prima dată un astfel de eveniment, deschizând porțile pentru toți invitații. Ne-am bucurat alături de familiile și prietenii celor doi tineri, dar și de echipajul Blue Air care ne-a primit la bordul aeronavei. Prin evenimentul de astăzi, aratăm că Aeroportul nu este un doar spațiu destinat călătoriilor, ci și un loc inedit pentru evenimente ce surprind și încântă deopotrivă. Suntem mereu deschiși la inițiative și momente care aduc bucurie în viețile oamenilor și ale comunității noastre, în general. Celor doi tineri care s-au căsătorit astăzi le dorim multă fericire!”, a spus Cătălin Bulgariu, Director General Aeroportul Internațional Iași.

Citește și
Adrian Coman şi Robert Clabourn Hamilton
Curtea de Justiţie a UE a decis recunoaşterea căsătoriilor gay. România va trebui să se conformeze

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult