Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bacșișul uriaș care i-a schimbat viața unei chelnerițe: "Am început să plâng"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un gest frumos şi un bacşiş consistent i-au schimbat viaţa unei tinere din Statele Unite, chiar la început de an.

Doi soţi care au luat masa în restaurantul în care lucrează acesta i-au lăsat 2020 de dolari în plus, pe lângă nota de plată de aproape 100 de ori mai mică. Norocoasa este o mamă singură şi abia de câţiva ani a renunţat la stupefiante.

Întâmplarea mai puţin obişnuită a avut loc într-un orăşel din statul american Michigan. Un cuplu care a luat masa într-un restaurant a achitat nota de plată, în valoare de 23 de dolari şi a lăsat chelneriţei care i-a servit un bacşiş de 2020 de dolari.

Chelneriţa norocoasă: "Am început să plâng, am început să plâng şi m-am dus la şeful meu şi l-am întrebat dacă e adevărat şi încă sunt în stare de şoc, aşa ceva nu se întâmplă unora ca mine".

Tânăra care a primit bacşişul are trei copii instituţionalizaţi. S-a luptat ani buni cu dependenţa de droguri şi până de curand a stat într-un adăpost pentru oamenii străzii. Cu banii primiţi vrea să-şi reclădească viaţa: a închiriat o locuinţă şi are de gând să-şi ia carnetul de conducere, pentru a fi mai aproape de copii.

Citește și
soferi
Coșmarul șoferilor care se întorc acasă de la munte: "Drumul este infernal"

Chelneriţa norocoasă: "O să-mi fac un viitor cu ajutorul acelor bani, copiii mei vor avea un viitor şi... am o casă. E mare lucru, e un lucru cu adevărat mare".

Cât despre cei care au oferit bacşişul, se ştie doar că erau clienţi fideli ai restaurantului.

Reporter ABC: "Ea nu a apucat să le mulţumească celor doi care i-au dat bacşişul. Speră doar că ei ştiu ce impact a avut generozitatea lor asupra vieţii ei, la începutul lui 2020".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult