Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Augustin Zegrean, fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, a salvat un tânăr căzut într-o groapă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aflat la pensie, fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zagrean a salvat un tânăr care a căzut într-un canal de 4 metri adâncime, chiar în faţa locuinţei sale.

Tânărul neatent a ignorat barierele şi a picat în şanţ, iar pompierii au reuşit să îl ajute cu o scară.

Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, le-a povestit poliţiştilor că, după miezul nopţii, a auzit un zgomot straniu venind din stradă, aşa că a ieşit să vadă ce s-a întâmplat. Acolo a găsit chiar în groapa săpată luni în faţa casei, un tânăr de aproximativ 25 de ani care se văita de mama focului.

Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale a auzit zgomotul puternic din locuinţa sa şi când a realizat că cineva a căzut în groapa adâncă de peste 4 metri a sunat la 112. Ba mai mult, i s-a făcut milă de tânăr şi i-a oferit o pereche de încălţări, ca să poate ajunge acasă.

Pompierii l-au scos pe tânăr din groapă cu ajutorul unei scări. Nimeni nu ştie cum a reuşit să pice în groapa care era semnalizată.

Citește și
Augustin Zegrean
Fostul presedinte al CCR, Augustin Zegrean: "Legea fundamentala nu prevede nicaieri cate propuneri de premier poate respinge"

Ovidiu Gabrian, Poliţia Locală Bistriţa: ”Existau lucrări efectuate de societatea de apă şi canalizare semnalizate corespunsator, vizibile, cu barieră. Respectivul cetăţean care a căzut ori nu le-a văzut, ori le-a ocolit. Ignorarea semnelor a făcut-o pe riscul propriu."

Deşi spunea că îl doare mâna, tânărul a refuzat să fie consultat de medici.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult