Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au plecat în vacanță și s-au luat la scandal pe drum. Un bărbat și-a bătut soția în avion, iar pilotul a aterizat de urgență

Un cuplu a provocat un scandal monstru într-un avion care zbura spre Mallorca. Cei doi aveau programată o vacanță.  

Pe drum însă, cei doi au pornit un scandal, iar bărbatul a început să își bată soția. Pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgență în urma acestui incident.

Bărbatul și-a atacat soția printre alți pasageri, rănind-o la față. Acesta a fost arestat de poliție.

Cuplul, de origine engleză, călătorea din Marea Britanie către Mallorca cu intenția de a petrece o vacanță împreună, conform ilmattino.it și Mirror.

Între cei doi a izbucnit o ceartă, iar pilotul a fost nevoit să oprească avionul imediat ce a intrat pe teritoriul francez. Potrivit presei locale, echipajul a încercat să-l calmeze pe bărbat, dar cearta a degenerat în violență.

Citește și
Nepal
Tragedie în Nepal. Cel puțin 18 oameni au murit după ce un avion a derapat de pe pistă în Kathmandu. Un singur om a scăpat

Martorii prezenți la scandal au declarat că au văzut-o pe femeie în timp ce mergea pe culoar, fiind ajutată de stewardese. Ea și-a acoperit fața în timp ce trecea pe lângă pasageri, fiind vizibil afectată.

Odată ce avionul a aterizat, suspectul a fost arestat pentru violență domestică grație intervenției mai multor ofițeri de poliție care au intrat imediat în cabină după el. Soția sa, pe de altă parte, a coborât din avion și a fost preluată de medici.

Nu este primul incident de genul acesta. Luna trecută, un avion Ryanair a fost nevoit să își schimbe ruta la doar 30 de minute după decolare din cauza unei bătăi care a izbucnit între mai mulți pasageri care se certau pe scaune.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult