Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au câștigat 4,5 milioane euro la loto, dar nu-și pot ridica premiul. Care e motivul

Doi britanici și-au văzut visul cu ochii, câștigând peste 4,5 milioane de euro la loterie, însă nu au putut ridica banii.

Potrivit Daily Mail, responsabilii Loteriei britanice refuză să le dea banii celor doi, deoarece se tem că biletul a fost cumpărat cu un card bancar furat.

Mark Goodram, 36 de ani, și Jon-Ross Watson, 31 de ani, au devenit posesorii unui bilet câștigător la Loto, însă ulterior s-a descoperit să niciunul nu deține un cont bancar, astfel că sunt suspectați că au cumpărat biletul cu un card bancar furat.

Cei doi nu au putut explica de unde provine cardul bancar, susținând că ar apaține unui prieten pe nume John, fără a oferi însă dovezi concrete.

Unul dintre cei doi britanici a declarat, pentru The Sun, că își face planuri să plece într-o croazieră în Caraibe și să-și cumpere o locuință.

Citește și
Protest Londra
Motivul pentru care o femeie și-a lipit sânii de asfalt, la Londra. GALERIE FOTO

"Vreau o croazieră în Caraibe, apoi Vegas. Dar, mai întâi, am nevoie de un pașaport", a declarat Mark Goodram.

Mark Goodram ar fi fost închis, în 2018, pentru furt, iar cei doi ar fi apărut pe o listă cu cei mai căutați oameni din Bolton, pentru infracțiuni comise în zonă.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult