Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anunț neașteptat: ce s-a întâmplat cu cormoranul care a căzut în gaura de 61 de metri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tori Junes Fowler, bărbatul care a filmat cum un cormoran este ”înghițit” de gaura de scurgere a barajului Monticello, adâncă de 61 de metri, susține că pasărea a supraviețuit.

Imaginile filmate de Tori au făcut, miercuri, înconjurul presei: un comoran neajutorat este înghițit de celebrul vortex din California.

Imediat, au apărut și dezbateri cu privire la soarta avută de pasăre, iar experții au precizat că șansele de supraviețuire sunt extrem de mici.

Cu toate acestea, Tori îi contrazice și a povestit pentru The Guardian scenele la care a fost martor.

”După ce cormoranul a dispărut în vârtej, m-am dus la baza lui. Brusc, a țâșnit pe acolo ca un glonț. Părea mort, dar după câteva secunde a zburat, s-a așezat într-un loc mai liniștit și s-a scuturat”, a declarat bărbatul care a filmat imaginile.

Tori susține că sunt extrem de rezistenți comoranii și că se pot scufunda chiar și la 50 de metri adâncime, iar aceste lucruri au ajutat pasărea să supraviețuiască aventurii prin care a trecut.

Citește și
brazilia, baraj,
Momentul prăbușirii barajului minier în Brazilia, filmat. Un perete de noroi a înghițit tot

”Nimeni nu își poate imagina că poți supraviețui după ce cazi în așa ceva. Dar cormoranul a supraviețuit, l-am văzut”, a încheiat Tori.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult