Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Angajații unei mari companii vor încasa o primă de 7.300 de euro. ”Drept mulțumire pentru performanța”

Mercedes-Benz va acorda angajaților săi din Germania un bonus record de 7.300 de euro pentru performanțele înregistrate de companie anul trecut. 

Mercedes-Benz a anunțat că va acorda tuturor angajaților eligibili din Germania o primă de 7.300 de euro, acesta fiind un bonus anual plătit din profitul companiei, scrie Profit.

”Drept mulțumire pentru performanța și angajamentul de-a lungul anului trecut, Mercedes-Benz împărtășește din nou succesul companiei cu angajații săi. Valoarea partajării profitului este independentă de nivelul de salarizare”, a transmis compania auto cu sediul în Stuttgart. Numărul angajaților care vor primi acest bonus anual se ridică la 91.000.

Începând din 2023, schema de distribuire a unei părți a profitului către angajați a fost modificată pentru a fi mai favorabilă, ea preluând sistemul de calcul pentru manageri pe care compania îl folosea anterior.

Afaceri de peste 400 de milioane de euro pentru filiala Mercedes-Benz din România 

Mercedes-Benz a înregistrat un volum de vânzări de 2,49 milioane de unități, în 2023, o creștere de numai 1,5% față de anul anterior, fiind depășită din acest motiv de rivalii de la BMW, pe segmentul de autoturisme (unde a vândut 2,04 milioane de unități, un nivel similar cu 2022), cu un scor mai bun însă decât ceilalți rivali, de la Audi.

Citește și
tom holland
„Era o sumă de bani uimitoare”. Un bonus pentru Avengers al lui Tom Holland a fost trimis din greşeală la Tom Hollander

Filiala Mercedes-Benz din România are 250 de angajați și a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de peste 400 de milioane de euro și un profit net de 4 milioane de euro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult