Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adolescent din Vaslui, arestat după ce și-a tâlhărit prietenii cu care a colindat. I-a bătut și le-a luat banii

Un adolescent din Vaslui și-a bătut și tâlhărit prietenii cu care mersese la colindat, și a reușit să ajungă în arest preventiv. Are 16 ani, iar cei trei amici, 14.

Adolescentul de 16 ani din comuna Zorleni a fost ridicat de polițiști și dus în fața magistraților, pe 3 ianuarie, care au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Avocatul din oficiu a contestat însă decizia, astfel că decizia finală va fi luată la Tribunalul Vaslui, arată publicația „Vremea Nouă”.

Adolescentul din Zorleni este cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată. Pe 31 decembrie, a mers la urat cu trei prieteni, „de Moș Ajun” iar la final i-a bătut și le-a luat banii, au stabilit anchetatorii.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului S.M.D, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, fapta prevăzută (persoanele vătămate E.N, D.A.B. și O.Y.R.), pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 03.01.2023 până la data de 01.02.2023, inclusiv”, se arată în decizia Judecătoriei Bârlad.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult