Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accidente în lanț din cauza ninsorilor. O bucată de gheață a căzut de pe un camion și a spart parbrizul unei mașini

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ninsorile puternice au adus și numeroase probleme în trafic.

În Prahova, o bucată de gheață a căzut de pe un camion și a spart parbrizul mașinii din spate, în care se aflau o mamă și fetița ei de doi ani. Cea mică a fost rănită de cioburi. Pe șosele s-au creat și blocaje din cauza camioanelor, care nu au mai mai putut înainta pe zăpadă.

A nins puternic în zona de munte a județului Suceava. În mai puțin de o jumătate de oră, în Fălticeni s-au produs două accidente. Primul a fost un carambol între un TIR, o camionetă și două mașini. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Alte trei persoane au fost rănite într-o ciocnire produsă în același loc, puțin mai târziu.

Un incident periculos s-a petrecut și în Prahova. Gheața de pe un TIR aflat în mers a căzut și a spart parbrizul mașinii din spate, condusă de o femeie în vârstă de 30 de ani. Fetița ei de doi ani, care se afla într-un scaun special, a fost rănită de resturile de sticlă și gheață. Polițiștii încearcă să dea de urma șoferului care, cel mai probabil, nici nu și-a dat seama ce s-a întâmplat.

Citește și
Ninsori
Alertă ANM: Cod galben de ninsori și viscol în 16 județe. Se anunță vreme geroasă

Și la Pașcani, în județul Iași, a nins abundent, iar într-o pantă opt mașini s-au ciocnit. În același timp, la intrarea dinspre Codrii Pașcanilor, aproape de pădure, alte mașini au rămas împotmolite în zăpadă.

În Pasul Gutâi din Maramureș și la Huta-Certeze șoferii de TIR-uri au rămas blocați. Unii au derapat și s-au lovit de alte mașini.

Șofer: „A rămas colegul și l-am depășit și l-am atins. Din cauza zăpezii n-a putut urca niciunul.”

Probleme au avut și șoferii din Bistrița-Năsăud.

Reporter: „Ești blocat aici?”

Șofer: „Da, sunt blocat de o jumate de oră. Am fost prima victimă. A venit un băiat cu un Jeep și m-a scos. Deszăpezirea,  degeaba, nici cu sare nici cu plugul.”

Drumarii și-au făcut apariția în cele din urmă pe drumurile acoperite de zăpadă.

În unele zone se circulă în condiții de iarnă, iar polițiștii le recomandă șoferilor prudență maximă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult