Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident neclar în Dâmbovița. Un biciclist a fost fie lovit, fie strivit de o mașină

Un accident neclar s-a petrecut seara trecută pe un drum județean din Dâmbovița, unde un biciclist în vârstă de 58 de ani a murit după ce a fost fie lovit, fie strivit de o mașină.

Șoferul susține că bărbatul era deja prăbușit pe asfalt, iar din cauza farurilor puternice ale vehiculelor care veneau din faţă, nu l-a observat și a trecut peste el.

Accidentul s-a produs pe drumul județean care leagă localitățile Crovu și Ungureni. Șoferul de 40 de ani se află în mașină împreună cu un prieten. Susține că a fost orbit de farurile autoturismelor din față și din acest motiv nu ar fi reușit să vadă la timp biciclistul.

Remus Dragomir, șoferul cercetat: „M-au orbit cinci, șase mașini, n-am mai văzut nimic. Și într-o fracțiune de secundă el era jos acolo, cum ar fi un pietroi. Și odată am simțit că am trecut peste ceva. Era căzut jos.”

Pasager: „În momentul când a trecut șoferul, pietonul era căzut jos cu bicicletă cu tot.”

Citește și
ambulanta
Răfuială sângeroasă într-un bar din Dâmbovița. „M-a lovit, l-am lovit și eu”

Bărbatul în vârstă de 58 de ani nu avea copii și nu era căsătorit. Rudele sunt revoltate și dau vina pe neatenția șoferului.

Nepotul victimei: „Nu a călcat frâna deloc, l-a dus 10-15 metri, n-a călcat frâna. Normal că avea viteză, dacă nu avea viteză nu murea”.

Ruda victimei: „Venea de la moară, a fost de a cumpărat mălai.”

Mai mult, localnicii susțin că șoferul ar mai fi avut probleme în trafic.

Localnic: „Nu avea voie să meargă el cu mașina, nu știu cum a luat permisul, nu îl ajută picioarele.”

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele șoferului în vârstă de 40 de ani. Acesta a fost dus la secție, acolo unde a dat explicații despre cum s-a produs acest accident mortal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult