Accident neclar în Dâmbovița. Un biciclist a fost fie lovit, fie strivit de o mașină

Ultima actualizare: 10-12-2019 07:57
accident bicicleta
Pro TV

Un accident neclar s-a petrecut seara trecută pe un drum județean din Dâmbovița, unde un biciclist în vârstă de 58 de ani a murit după ce a fost fie lovit, fie strivit de o mașină.

Șoferul susține că bărbatul era deja prăbușit pe asfalt, iar din cauza farurilor puternice ale vehiculelor care veneau din faţă, nu l-a observat și a trecut peste el.

Accidentul s-a produs pe drumul județean care leagă localitățile Crovu și Ungureni. Șoferul de 40 de ani se află în mașină împreună cu un prieten. Susține că a fost orbit de farurile autoturismelor din față și din acest motiv nu ar fi reușit să vadă la timp biciclistul.

Remus Dragomir, șoferul cercetat: „M-au orbit cinci, șase mașini, n-am mai văzut nimic. Și într-o fracțiune de secundă el era jos acolo, cum ar fi un pietroi. Și odată am simțit că am trecut peste ceva. Era căzut jos.”

Pasager: „În momentul când a trecut șoferul, pietonul era căzut jos cu bicicletă cu tot.”

Bărbatul în vârstă de 58 de ani nu avea copii și nu era căsătorit. Rudele sunt revoltate și dau vina pe neatenția șoferului.

Nepotul victimei: „Nu a călcat frâna deloc, l-a dus 10-15 metri, n-a călcat frâna. Normal că avea viteză, dacă nu avea viteză nu murea”.

Ruda victimei: „Venea de la moară, a fost de a cumpărat mălai.”

Mai mult, localnicii susțin că șoferul ar mai fi avut probleme în trafic.

Localnic: „Nu avea voie să meargă el cu mașina, nu știu cum a luat permisul, nu îl ajută picioarele.”

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele șoferului în vârstă de 40 de ani. Acesta a fost dus la secție, acolo unde a dat explicații despre cum s-a produs acest accident mortal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO