Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A văzut că fiica sa e cunoscută pe Instagram și a făcut un gest radical. Cum a ”demascat-o”

Tatăl unei tinere cunoscute pe rețelele de socializare a transmis un mesaj dur, în momentul în care a văzut ce fotografii publică fiica sa. 

Danielle Cohn este o adolescentă din California, Statele Unite, care a fost aspru criticată, la începutul acestui an, după ce a mințit că este însărcinată, pentru a atrage mai mulți urmăritori pe rețelele de socializare. Mai mult, fata susține pe Instagram că are 15 ani, în timp ce tatăl său le-a dezvăluit fanilor fiicei că aceasta este, de fapt, cu doi ani mai mică.

Vedeți în galeria foto a acestui articol cum arată tânăra!

Danielle are peste 3.7 milioane de urmăritori pe Instagram și 1.4 milioane pe YouTube. Astfel, tatăl adolescentei a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant în care vorbește despre modul inadecvat în care fiica sa se afișează pe rețelele de socializare, potrivit The Sun

”De ani de zile am încercat să gestionez civilizat felul în care apare fiica mea pe internet, am încercat să mă asigur că este mereu în siguranță. Nu mi-a plăcut niciodată că Danielle se afișează asa”, spune bărbatul. Mai mult, acesta a încercat să vorbeasc cu câteva firme pentru a șterge fotografiile cu fiica sa de pe site-urile lor, însă ”nimănui nu i-a păsat”.

Citește și
model
Un model din Brazilia riscă să facă închisoare în Coreea de Nord. Ce ilegalități a făcut

Bărbatul a mai subliniat și faptul că rețelele de socializare nu depun suficiente eforturi pentru a afla dacă oamenii mint sau nu în legătură cu vârsta lor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult