Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A trăit aproape un an cu 60.000 de albine în tavan. Cum a reacționat când le-a descoperit

O femeie din Australia a trăit aproape un an cu un stup de albine gigantic în tavanul casei sale, însă nu s-a simțit deloc deranjată de prezența insectelor în locuința ei din Brisbane.

În cele din urmă femeia a realizat că albinele ar trebui mutate și l-a chemat pe apicultorul Paul Wood să scoată stupul, potrivit BBC.

Când a tăiat tavanul, acesta a descoperit un stup uriaș, care conținea 50 de kilograme de miere, produsă de cele 60.000 de albine care se refugiaseră de 10 luni în tavanul femeii. Acesta a filmat totul, iar clipul a devenit viral pe rețelele de socializare.

 

“Nu era deloc deranjată de albine, se simțea foarte confortabil cu ele în casă. Dar a realizat că probabil ar trebui mutate în altă parte”, spune Paul Wood.

Citește și
Invența care salvează viața albinelor. Cum arată dispozitivul de recoltare al veninului
"Aparat de muls albine", inventat de un cercetător. Substanţa obţinută costă 80 $/gram

Wood a capturat albinele într-o cutie specială pentru transport cu ajutorul unui aspirator și le-a relocat într-un stup temporar din curtea casei sale. El spune că va trimite insectele unor pasionați de apicultură din zonă. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult