A trăit aproape un an cu 60.000 de albine în tavan. Cum a reacționat când le-a descoperit

Ultima actualizare: 23-08-2019 18:09
A trăit aproape un an cu 60.000 de albine în tavan
iStock

O femeie din Australia a trăit aproape un an cu un stup de albine gigantic în tavanul casei sale, însă nu s-a simțit deloc deranjată de prezența insectelor în locuința ei din Brisbane.

În cele din urmă femeia a realizat că albinele ar trebui mutate și l-a chemat pe apicultorul Paul Wood să scoată stupul, potrivit BBC.

Când a tăiat tavanul, acesta a descoperit un stup uriaș, care conținea 50 de kilograme de miere, produsă de cele 60.000 de albine care se refugiaseră de 10 luni în tavanul femeii. Acesta a filmat totul, iar clipul a devenit viral pe rețelele de socializare.

 

“Nu era deloc deranjată de albine, se simțea foarte confortabil cu ele în casă. Dar a realizat că probabil ar trebui mutate în altă parte”, spune Paul Wood.

Wood a capturat albinele într-o cutie specială pentru transport cu ajutorul unui aspirator și le-a relocat într-un stup temporar din curtea casei sale. El spune că va trimite insectele unor pasionați de apicultură din zonă. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO