Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A primit 2 ani de închisoare, după ce aproape și-a omorât iubita în bătaie

O tânără din Marea Britanie în vârstă de 18 ani a rămas cu leziuni grave pe creier și cu craniul fracturat, după ce fostul ei iubit a bătut-o.

Megan McPartlin sărbătorea Anul Nou împreună cu fostul ei iubit, când el a început s-o lovească, potrivit Metro.

,,El m-a lovit o dată și apoi l-am lovit și eu. M-a lovit din nou și am văzut negru. M-am trezit și nici măcar nu mi-a chemat o ambulanță, spunându-mi că dramatizez. Doctorii mi-au spus că forța cu care am fost lovită a fost mai mare decât cea din unele accidente de mașină. Uneori, când vorbesc, uit ce spun. Nu mai pot mirosi sau simți gustul cum simțeam înainte“, a declarat Megan. După atac, Megan nu a putut merge și a avut hemoragie cerebrală. De asemenea, ochiul ei drept este afectat. Potrivit declarațiilor autorităților, doctorilor le-a luat 5 ore să îndepărteze părțile afectate din craniu și să le înlocuiască cu plăci metalice.

Fostul ei iubit a fost arestat, după ce părinții lui Megan au anunțat autoritățile, în timp ce ea era la spital.

 

Citește și
carabinieri
O româncă din Italia s-a aruncat de la al doilea etaj, ca să scape de abuzurile soțului

Pentru faptele sale, el a fost condamnat la aproape 2 ani de închisoare.

În urma sentinței, Megan acuză decizia judecătorului. ,,Justiția este o glumă. Nici nu știu de ce există. Dacă muream? E ca și cum viața mea valorează doar câteva luni“, a mai spus tânăra.

Megan avea 16 ani când l-a cunoscut pe fostul ei iubit, fiind împreună de 2 ani jumătate și a declarat că la început bărbatul nu era violent.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult