Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A obţinut daune de 9 milioane de dolari de la amantul soţiei sale pentru că i-a distrus căsnicia

Your browser doesn't support HTML5 video.

O instanţă din Carolina de Nord a dat dreptate unui bărbat care îl dăduse în judecată pe amantul nevestei sale.

Pentru trădarea suferită, reclamantul ar urma să fie consolat de o despăgubire de aproape 9 milioane de dolari, decisă de judecător. În neobişnuitul sau demers, bărbatul s-a folosit de o lege cu privire la "înstrăinarea afecţiunii", de care puţini americani au habar.

Printre probele depuse la dosar, Keith King a inclus şi filmarea unei altercaţii avute cu amantul soţiei lui, Francisco Huziar. La un moment dat, Keith şi-a interpelat şi soţia: Chiar îl alegi pe el?

Keith şi Danielle s-au căsătorit în 2010 . Cinci ani mai târziu, bărbatul a descoperit un schimb de mesaje la limita flirtului între Danielle şi Huziar, pe care îl cunoscuse într-o călătorie de afaceri.

După ce a încercat zadarnic să-şi repare căsnicia, Keith a aflat de la un prieten de o lege care reglementează "înstrăinarea afecţiunii", în temeiul căreia l-a dat în judecată anul trecut pe Huziar.

Citește și
Un bătrân de 76 de ani a incendiat maşina presupusului amant al iubitei lui
Un bătrân de 76 de ani a incendiat maşina presupusului amant al iubitei lui

Avocata soţului încornorat atrage atenţia că, pentru a avea câştig de cauză, trebuie să convingi judecătorul ca un terţ e responsabil de ruinarea mariajului.

"Cele mai multe cazuri care ajung în instanţă nu au au acest deznodământ. S-a întâmplat că în acest caz să fie întrunite toate condiţiile".

Keith e totuşi conştient că nu sunt mari şanse să vadă vreodată cele aproape 9 milioane de dolari, stabilite de instanţă drept despăgubire pentru prejudiciul sentimental suferit.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult