Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A întreținut relații sexuale cu elevii ei timp de 6 ani. Cum a fost descoperită

O profesoară de istorie ar fi întreținut relații sexuale cu cel puțin cinci elevi dintr-o școală din Africa de Sud, timp de șase ani.

Autoritățile au început să o investigheze pe femeia de 30 de ani, după ce un elev în vârstă de 18 ani a dezvăluit că a fost implicat într-o relație cu ea, adăugând că a devenit posesivă după ce el a vrut să încheie relația, scrie Daily Mail.

„El a fost conștient în ce s-a băgat de la bun început, însă după ce a vrut să termine relația cu ea, a devenit o victimă. Femeia a refuzat să-l lase să se despartă de ea, așa că băiatul și-a anunțat părinții, care au apelat la un avocat”, a declarat un oficial.

Cu puțin timp înainte ca acuzațiile să fie publice, profesoara și-ar fi dat demisia de la școala în care preda.

Mai mulți detectivi angajați de conducerea școlii au aflat că timp de 6 ani, între 2013 și 2019, Fiona Viotti ar fi întreținut relații sexuale cu elevi, cu vârstele de peste 18 ani.

Citește și
Primaria din Cristian
Fostul primar din Cristian, trimis în judecată după ce a plătit minori pentru relații sexuale

Aventurile femeii ar fi avut loc înainte și după ce s-a căsătorit.

În urma acuzațiilor, profesoara a refuzat să comenteze incidentul, un apropiat al ei declarând că a apelat la un psihiatru.

Viotti este și un fost model și o fostă sportivă de polo pe apă. Mai mult decât atât și tatăl ei a fost profesor de istorie în aceeași școală, iar bunicul ei, director.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult