Fostul primar din Cristian, trimis în judecată după ce a plătit minori pentru relații sexuale

Ultima actualizare: 28-11-2019 17:22

Procurorii din Braşov au finalizat rechizitoriul în cazul fostului primar al comunei Cristian, acuzat de acte sexuale cu minori.

Bărbatul de 61 de ani a fost trimis în judecată, după ce anchetatorii au strâns suficiente probe care demonstrează că individul plătea băieţi de 13, 14 ani, din familii sărace, pe care îi abuza sexual.

Potrivit rechizitoriului, actele sexuale aveau loc la cabana de vânătoare a fostului primar, ferită de ochii lumii. Totuşi, mulţi localnici ştiau ce se petrece acolo. În comunitate au circulat chiar înregistrări video în care edilul apărea în ipostaze compromiţătoare.

Trei săteni, dintre care doi adulţi şi un minor, le-au folosit pentru a-l şantaja pe fostul primar. Ei l-au ameninţat că vor da în vileag faptele sale, dacă nu primesc diverse sume de bani. Procurorii au stabilit că edilul le-ar fi plătit, în total, 28.000 de euro, pentru a păstra tăcerea. Ca urmare şi aceştia au fost trimişi în judecată, în acelaşi dosar.

În comunitate circulă zvonul că fostul primar ar fi abuzat, de-a lungul timpului, mai mulţi copii, iar părinţii ştiau acest lucru, însă dosarul penal se rezumă la faptele care au putut fi probate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO