Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A început Gaudeamus 2019. Noul volum „România, te iubesc” se lansează pe 24 noiembrie

Your browser doesn't support HTML5 video.

A început Gaudeamus 2019. Miercuri a avut loc deschiderea oficială a celui mai amplu şi îndrăgit târg de carte din România. Zeci de tineri, elevi şi studenţi, au ajuns deja la Romexpo.

Vorbim despre cea de-a 26-a ediție a târgului Gaudeamus. Am văzut deja studenţi, elevi, profesori, dar şi părinţi şi bunici, dornici să descopere noile lansări ale editurilor din România dar şi să beneficieze de reduceri. După cum ştiţi, editurile din ţara noastră ne-au obişnuit cu promoţii de până la 40-50% pe perioada târgului.

Foarte important este că, la fel ca în anii trecuţi, elevii, studenţii, profesorii, pensionarii, persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora au acces gratuit pe toată perioada evenimentului

Târgul este dechis publicului începând de miercuri, 20 noiembrie, până duminică, 24 noiembrie, în fiecare zi, între orele 10 şi 20. Şi dacă ajungeţi duminică, în jurul orei 13, aveţi ocazia să îi vedeţi şi pe colegii noştri de la "România, Te Iubesc!", care vor lansa volumul "Ne facem bine".

Şi mai mult, foarte important de ştiut, de data aceasta Gaudeamus nu se desfăşoară în pavilionul central, aşa cum ne-au obişnuit organizatorii în fiecare an, ci în pavilionul B2 de la Romexpo şi potrivit acestora, editurile din ţara noastră au mai mult spaţiu ca niciodată. Vorbim de 8.300 de metri pătraţi de cărţi.

Citește și
Gaudeamus
Cărțile tradiționale, din nou în preferințele cititorilor. De ce nu mai cumpără ebook-uri

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult