Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A început Festivalul Internațional de Teatru din Sibiu. Străzile orașului au fost animate de muzică și dans

Your browser doesn't support HTML5 video.

Festivalul Internațional de Teatru din Sibiu s-a deschis, aseară, într-un mod spectaculos. Străzile orașului au fost animate de muzică și dans - așa cum se va întâmpla timp de 10 zile.

În această seară, Piața Mare găzduiește un spectacol de circ contemporan, în timp ce iubitorii de teatru pot vedea piesa „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete - nelipsită de la festival.

Sibieni și turiști s-au prins în dansul artiștilor din Polinezia Franceză.

„Foarte antrenat și viu și mă simțeam la un monet dat că la Rio de Janiero”, a spus o tânără spectatoare. La un moment dat, o fanfară din Ucraina a atras toate privirile. Și artiștii trupei franceze Deus ex Machina au ținut în Piața Mare un spectacol impresionant.

„Festivalul ăsta e minunat! E plin de artiști de peste tot din lume, acum e și un concert simfonic, au fost dansuri tradiționale, saltimbanci, acrobați, plin de evenimente indoor și outdoor, așa că sunt extrem de fericit că sunt aici și mă bucur de acest loc”, a transmis un turist italian.

Citește și
Beth Hart
Beth Hart, la festivalul de blues de la Brezoi: ”Românii sunt așa de calzi și pupăcioși”

În această seară, în Piață Mare din Sibiu, are loc un spectacol de circ contemporan cu artiști spanioli care vor pune în scenă „Visul lui Don Quijote”.

Nelipsită de la festival - piesă Faust, regizată de Silviu Purcărete, care din 2007 se joacă mereu cu casă închisă - poate fi urmărită într-o fabrică transformată în sala de spectacol.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult