Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A furat zeci de mii de euro dintr-o patiserie, dar a fost obligată să dea înapoi doar 11

O femeie în vârstă de 58 de ani, care a furat 23.000 de euro de la patiseria la care lucra, a fost obligată să îi dea despăgubire angajatorului suma de 11 euro.

Femeia lucra la cofetărie din 2011, unde era administratoră. De-a lungul anilor, ea a început să retragă sume mici, între 70 și 200 de euro, pe care le depunea în contul său. Patronul a început să devină suspicios în 2016, în urma unui audit.

Potrivit instanței, femeia era și dependentă de pariuri, perzând în jur de 24.000 de euro doar în perioada în care a lucrat la cofetărie, scrie Metro.

După ce a fost dată afară, ea i-a dat un mesaj șefului în care și-a cerut scuze și l-a rugat să nu implice poliția în această situație.

Înainte să lucreze la cofetărie, femeia furase în jur de 3.400 de euro de la o altă firmă, unde era contabilă. A fost condamnată la 10 ani de închisoare, doi cu suspendare și 300 de ore de muncă neplătite.

Citește și
pacanele
Suma furată de un tânăr dintr-o sală de păcănele, în Constanţa. Cum a evitat camerele

Ajunsă în instanță, judecătorii au decis ca ea să plătească suma simbolică de 11 euro pentru infracțiunea sa.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult