Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A furat de pe mormintele din cimitir. Scrisoarea emoţionantă trimisă apoi rudelor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un hoț care a furat dintr-un cimitir obiecte lăsate de rude la morminte a fost prins de poliție.

Până să răspundă în fața legii, individul a trimis o scrisoare celor păgubiți în care își cere iertare pentru faptele lui.

O serie de furturi i-a indignat pe cei care obișnuiesc să meargă la mormintele celor dragi, într-un cimitir din Kentucky. Un individ fură flori, dar și alte obiecte lăsate de rude lângă pietrele funerare - figurine reprezentând îngerași ori scene biblice, chiar și jucării.

„Este sfâșietor pentru că acești oameni nu mai pot vorbi cu cei pe care i-au iubit. Nu pot să facă altceva decât să vină la mormânt și să lase o floare sau un înger”, spune o femeie. 

Polițiștii l-au arestat până la urmă pe făptaș - un localnic în vârstă de 35 de ani. Și au găsit la el aproape toate obiectele furate. Acestea au fost duse înapoi la cimitir - însoțite de o scrisoare de pocaință a hoțului. Adică un mesaj, scris de mâna lui, prin care cerea iertare pentru fapta să.

Citește și
politie
Doi tineri din Harghita au violat o fată de 12 ani și au jefuit-o. Cum au abordat-o

„Cel puțin are remușcări pentru ce a făcut. Cred că asta spune ceva despre el, poate fi o lecție pe care a învățat-o”, 

Voluntarii care se ocupă de îngrijirea cimitirului au luat legătura cu familiile celor decedați. Totul pentru că fiecare obiect furat să fie așezat, din nou, unde fusese lăsat inițial - de o rudă sau un prieten care plânge pe cineva drag și îi cinstește memoria.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult