Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A comandat un tort cu Moana din filmul Disney și a primit unul cu marijuana. Reacția mamei

O familie din Georgia, SUA, s-a trezit cu un tort aniversar pe care era desenată marijuana după ce cofetarul a înțeles greșit imaginea dorită de client.

Potrivit CNN, Kensli Davis, care își sărbătorea împlinirea vârstei de 25 de ani, și-a dorit un tort pe care să se afle imaginea unui personaj preferat dintr-un film Disney, care se numește Moana.

Însă după ce mama sa a sunat la o cofetărie ca să comande tortul și a precizat că vrea să fie cu ”Moana”, cofetarul a înțeles ... ”marijuana”.

Astfel că a pregătit un tort pe care se afla o frunză mare de marijuana și .. l-a livrat.

Davis a postat pe Facebook cadoul special pe care l-a primit de ziua sa.

Citește și
Cannabis folosit acum 2.500 de ani
Descoperire uluitoare într-un mormânt de acum 2.500 de ani. De ce fumau oamenii marijuana

”Mama mea mi-a comandat un tort, spunându-le cât de mult îmi place de Moana (pentru că așa este). Nu mai e nevoie să spun că oamenii au înțeles marijuana. Oricum, chiar și așa, tortul de înghețată a fost bun”, a scris fata pe rețeaua de socializare.

Reprezentanții cofetăriei nu au făcut niciun comentariu, dar Davis a povestit pentru CNN că reacția mamei sale când a văzut tortul a fost ... extraordinară:

”Râdea isteric. Toată familia a fost de părere că a fost cel mai amuzant lucru de până acum și că, fără îndoială, va fi aniversarea care nu va fi uitată niciodată!” - a mai spus Davis.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult