Modifica setarile cookie
Toate categoriile

TIFF 2023 se încheie sâmbătă seară. Actorul, regizorul și scriitorul Horațiu Mălăele va fi distins cu premiul de excelență

Your browser doesn't support HTML5 video.

Festivalul Internațional de Film Transilvania se încheie sâmbătă seară, iar la gală vor fi premiați actorul Geoffrey Rush și regizorul Oliver Stone, cu trofee pentru cariera lor impresionantă.

Premiul de excelență îi va fi acordat actorului Horațiu Mălăele. Vineri seară, Geoffrey Rush a furat lumina reflectoarelor, unde a fost prezent la proiecția filmului „Shine”, cel care i-a adus un Oscar pentru cel mai bun actor.

După proiecția filmului "Shine", ”Strălucire”, care i-a adus premiul Oscar pentru cel mai bun actor, în 1997, Geoffrey Rush a discutat cu spectatorii veniți la Casa de Cultură a Studenților din Cluj. Deschis și glumeț, actorul australian a cucerit audiența.

Geoffrey Rush: „Sunt onorat că TIFF proiectează acest film. L-am filmat acum 28 de ani, când aveam părul brunet. Sper să aveți o seară plăcută. Vă mulțumesc foarte mult!”. Tânără: „Mi-am dorit mult să ajung aici pentru Geoffrey Rush. Mă aștept să fie aceeași figură carismatică și cum îl știu și din Pirații din Caraibe. Glumeț, deschis”. Tânără: „Când mi-au spus că vine, am zis că trebuie să vin la film. Dacă e el actor în film, mă gândesc că e un film foarte bun. Tânără: „Cred că e modest și drăguț. Așa pare. Sper că așa și este”. Geoffrey Rush va urca din nou pe scenă, sâmbătă seară, la gala festivalului, unde îi va fi oferit premiul pentru întreaga carieră. Aceeași distincție îi va fi oferită și regizorului și producătorului american Oliver Stone.

Citește și
Geoffrey Rush
TIFF 2023: Celebrul actor Geoffrey Rush, adulat de public la Cluj-Napoca. Ce vedete mai sunt prezente în Ardeal
Avanpremiera filmului „Libertate”

Seara trecută a avut avanpremiera și filmul ”Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu și inspirat din Revoluția din decembrie 1989. La gala de sâmbătă seară, actorul, regizorul și scriitorul Horațiu Mălăele va fi distins cu premiul de excelență. Înainte de eveniment, el va susține show-ul "Sunt un orb" la Cinema Florin Piersic și va participa și la o proiecție specială a filmului "Piciu".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult