Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festival de jazz în zona Padina-Peștera. „The Jazz Cave Festival” ține până duminică

Your browser doesn't support HTML5 video.

Weekend-ul acesta, iubitorii muzicii jazz au fost răsfățați.

Într-o peșteră din Dâmbovița s-a ținut prima ediție "The Jazz Cave Festival". Acustica deosebită i-a încântat pe turiști aflați la relaxare prin Bucegi.

Și la Timișoara, după un an de pauză, iubitorii jazz-ului s-au strâns în Piața Libertății.

Turiștii veniți în zona Padina-Peștera din munții Bucegi au avut parte de o surpriză. Nu se așteptau să fie întâmpinați de muzica unor trupe de Jazz.

Cristina Vișoiu, turist: „O experiență acustică aparte, pe o scenă naturală, într-una dintre cele mai spectaculoase peșteri. Este încă o dovadă că pandemia, lockdownul, poate da naștere unor lucruri deosebit de frumoase".

Artiștii, unii reîntorși de peste hotare, spun că au avut și ei parte de o experiență unică.

Citește și
Untold, Neversea, Summerwell, Electric Castle 2021. Ce se întamplă cu biletele deja cumparate
Untold, Neversea, Summerwell, Electric Castle 2021. Ce se întamplă cu biletele deja cumparate

Alex Simu, clarinetist, compozitor: „Este o bucurie imensă să fiu înapoi în România acasă, dar și o bucurie profundă de a cânta în sfârșit muzică într-o peștera. Este o traducere în sunete a vieții noastre".

Sebastian Gheorghiu, manager de proiect: „Peștera este primul spațiu unde umanitatea a început să creeze. De aceea este momentul oportun pentru a da un nou start activității artistice din România"

Compozitor Elena Nicoleta Albu, artist multimedia: „Reprezint muzica prin forme și culori, voi picta și voi da formă muzicii pe care o aud".

Festivalul, care a început vineri, vă dura până în această seară. Intrarea costă 50 de lei de persoană.

Și la Timișoara, după un an de pauză din cauza pandemiei, se ține festivalul de jazz, la care participă inclusiv artiști străini. 2500 de locuri scoase la vânzare s-au epuizat în numai trei ore.

Accesul la evenimentul găzduit în Piața Libertății se face în baza unui certificat de vaccinare ori a unui test negativ.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult