Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cartea "România, te iubesc", lansată vineri la Cazinoul din Constanţa

Your browser doesn't support HTML5 video.

"România, te iubesc!" a ajuns şi la malul mării. Este vorba de cartea de succes care a adunat cele mai importante reportaje de investigație realizate în ultimii 10 ani .

Iar clădirea cazinoului din Constanţa şi-a deschis uşile câteva ore pentru a-i găzdui pe cei care au vrut un autograf sau o amintire cu colegii noştri.

Vineri seară, în Cazinoul din Constanţa zeci de oameni au venit să-şi întâlnească eroii din cadrul emisiunii România, te iubesc! Lansarea de carte a emisiunii a fost prilejul perfect pentru că telespectatorii să afle mai multe din culisele emisiunii.

Paula Herlo: "Eu, când am început turneul îmi spuneam că întâlnirile aste îmi dau mie senzaţia că am coborât din televizor să ne întâlnim cu telespectatorii noştri şi chiar asta se întâmplă, oamenii care se uită la emisiune vin să ne vadă, necunoastem şi noi, schimbăm impresii, ne mai dau un subiect. "

Cosmin Savu: "Este impresionant să simţim atâţia oameni alături de noi, nu doar în fiecare duminică de la ora 18 ci şi în sălile în care ne-au întâmpinat cu cărţi. " Alex Dima: „Fiica mea acum vreo câţiva ani a fost chemată în emisiune la Monica Dascălu şi a întrebat-o acolo dacă ştie cu ce mă ocup. Şi a stat aşa şi s-a gândit şi a zis: "tati prinde hoţi, la televizor" "

Cristian Leonte: "Locul în care ne-am adunat noi e o surpriză minunată pentru noi, pentru că vorbeşte alături de cartea noastră despre toate lucrurile care sunt de făcut în continuare în ţara noastră pe care nu trebuie să aşteptăm să le facă nimeni altcineva decât noi. "

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult