Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Supercomputerul companiei Five Thirty Eight a prezis cine va câștiga Cupa Mondială de fotbal

Supercomputerul companiei Five Thirty Eight a numit echipa națională a Argentinei principalul candidat pentru câștigarea Cupei Mondiale din 2022.

Analiștii companiei și-au actualizat pronosticul pentru rezultatul final al Cupei Mondiale după încheierea sferturilor de finală, unde aparatul a ghicit un rezultat din patru.

Folosind metoda Soccer Power Index, computerul a estimat șansele de succes ale echipei Argentinei la 37%, informează site-ul oficial al companiei.

Locul doi a fost ocupat de actualii campioni mondiali, francezii, al căror triumf este estimat la 35%. Probabilitatea este de 16% pentru Croația și de 13% pentru marocani.

În plus, supercomputerul a marcat favoriții în fiecare dintre perechile de semifinaliste. Conform sistemului analitic, finala va fi jucată de naționalele Argentinei și Franței, iar Maroc și Croația se vor duela în meciul pentru locul trei.

Reamintim că etapa semifinalelor de la Cupa Mondială de fotbal va începe marți, 13 octombrie. În această zi, argentinienii vor juca împotriva Croației și miercuri, francezii vor încerca să oprească naționala Maroului.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult